Hundtävling

Välkommen!

Här kommer du som hundägare och tävlande inom agility kunna hitta bilder från tävlingar. Nedan finner ni kommande tävlingar som jag planerar att åka på och utförda tävlingar.

Snabbt

När du handlar bilder utav mig erhåller du bilderna samma dag.

Smidigt

Bilderna är sorterade klassvis och storleksvis för att du lätt ska hitta din hund.

Enkelt

Bilderna levereras via en nedladdningslänk som du får på mejlen. Klicka bara på länken så har du bilderna på din enhet. Funkar både till dator, surfplatta och telefon.

Min story

Allt började -09 när jag tog studenten. Jag köpte min första systemkamera när jag fick min första lön, jag hade länge varit intresserad av fotografering.

Det föll ganska naturligt att jag skulle rikta in mig på hästhoppning då jag själv tävlat i ungålder, jag gillade att vara ute och träffa nya människor. 

Genom åren har jag utvecklat mitt fotointresse och startat eget företag, har min egen lilla fotostudio där du är välkommen att besöka mig för stilrena porträtt på din fyrbenta familjemedlem.

Intresset för agility väcktes 2019, då jag blev inbjuden som officiell fotograf under Semlaveckan i Fagersta. Det var första gången jag fick se hundar ”in action”. Vilken fantastisk sport, fantastiska hundar och förare. 

Kände bara att detta vill jag göra igen!

Tidigare tävlingar jag varit på

10/7 – Semla veckan, Finns att se på förfrågan.

 

 

 

 

Kommande tävlingar jag ska på

Pga flytt kommer jag inte ha möjlighet att åka på tidigare planerade tävlingar i Västerås och Ludvika. Gör en ny planering för 2020 med tävlingar i närheten när de börjar publiceras på agilitydata.se .. Stay tuned, hoppas vi ses igen! 🙂 

Vill du göra en beställning?

För att göra en beställning:

Skicka ett meddelande i rutan till höger.
Jag behöver veta klassens namn.
Bildnumret (hittas under bilden när du har den på storbild)

Bilderna kostar 100kr / st & betalas via swish! (070-7526563)

När du har gjort din beställning:

När din beställning är mottagen & betalad sorterar jag ut dina bilder. Sedan erhåller du ett mejl från ”we transfer” som är en överföringstjänst som jag använder för att leverera dina bilder. Håll utkik i skräpposten, ibland hamnar mejlet där.

För att ladda ner dina bilder klickar du på den blå länken!