Smash the cake

Före

Förberedelser inför din kommande fotografering är A & O. Tänk igenom vad din vision är, vilka typer av bilder önskar du?

Jag finns med dig från början till slut och vägleder dig så att du kan känna dig trygg. Har du frågor gällande klädsel, rekvisita eller posering?

Vi kommer att ha regelbunden kontakt inför fotograferingen så att du kan känna dig trygg och väl förberedd.

En fotografering är en investering som ska följa med dig livet ut så det är viktigt att man planerar den väl.

Välj vilken bakgrund du vill ha till dina foton för att de ska passa bäst till dina väggar där hemma. Vid smash the cake har du möjlighet att välja färger till styling och tårtan så att allt går i matchande färgtema.

Tänk gärna ut några låtar som ditt barn gillar och mejla mig dessa i förväg så sätter jag ihop en liten spellista på spotify som vi kan lyssna på under fotograferingen.

Under

Vi startar ditt besök med lite uppvärmning så att ditt barn får spralla loss en liten stund, vi spelar musik som ditt barn gillar och dansar en liten stund så att det ska bli en bekant och avslappnad miljö för ditt barn.

Ibland kan det hända att jag behöver din hjälp under fotograferingen, ditt barn kanske är lite blyg för främmande människor?

Då kan det vara bra om du som förälder är med och gör lite grimager och försöker få igång ditt barn lite bakom ryggen på mig. Det brukar gå väldigt lätt när barnet känner att sin trygga förälder är delaktig.

Det finns lite olika rekvisita som vi kan använda oss utav till dina bilder, bland annat en vit korgstol, en fårskinnsfäll (såklart är den fejk), resväskor och lite andra små saker.

Vid en smash the cake ingår både traditionella porträtt och tårtkalas, vi startar med att ta fina porträttbilder ca 30 min innan vi avslutar med tårtkladd ca 30 min.

Efter

När ert besök är slut så börjar efterarbetet, det brukar ta ca 7  dagar att gå igenom och redigera alla bilder. Jag förbättrar ljus och kontraster, manipulerar ej bilderna.

När redigeringen är färdig får du en länk till ditt personliga galleri på webben. Där väljer du ut dina favoriter som du vill ska ingå i ditt fotopaket, du väljer även ut vilken av dessa bilder du önskar göra canvastavla utav.

När du känner dig färdig skickar du tillbaka ditt urval till mig, jag börjar sorteringen och tar fram din tavla som du önskar.

Efter ditt urval tar det ca 14 dagar tills du har din leverans hos dig.